Dermio Care Facial

Profi sport = tudomány
oxigénion = energia

Élsportolóink naponta szembesülnek a kevés oxigénion szervezetükre gyakorolt negatív hatásaival az edzéseik, versenyeik során, még ha erről nincs is tudomásuk.

Mind az köztudomású, a városi szmog, elektromos szmog kedvezőtlenül befolyásolja egészségünket, a hétköznapi tevékenységeinket is. Ez a negatív hatás fokozottan jelentkezik az élsportolók teljesítményében is, annak ellenére, hogy az ő szervezetük egészséges és sokkal hatékonyabban működik mint az átlagember szervezete. Igaz, hogy ehhez a jobb működéshez több energiára van szüksége egy nem sportoló emberhez képest.
Ahhoz, hogy az elvégzett edzésmunka maximális hatékonysággal tudjon érvényesülni, szükséges a szervezet megfelelő energiaellátottsága mind az edzések, mind az edzések utáni regenerálódási folyamatok alatt. Ez a regenerálódás épp olyan fontos az  idegrendszer számára, mint az izmok, inak számára. Minden sportoló tapasztalta már azt, hogy egy kemény edzés után nem tud normál módon aludni, pihenni, így a következő edzést fáradtan, esetleg kedvetlenül végzi.
Ahhoz, hogy a maximális teljesítmény leadása meg tudjon valósulni, kevés az oxigénionok száma  a különböző zárt terek – csarnokok, uszodák levegőjében. (pl. egy uszoda többek között akkor számít jónak, ha jó a légcseréje. )
Ha kevés az oxigén ionokból közvetlenül elérhető energia a sejtek számára, akkor különböző biokémiai folyamatok révén biztosítja a sejt. Ez egyben azt is jelenti, hogy a sejt biokémiai folyamatai kétfelé „dolgoznak”. Egyrészt biztosítják az izomműködéshez szükséges energiát, másrészt elvégzik a kevés oxigénion pótlását. Amennyiben az utóbbi feladatára nincs szükség, – ui. rendelkezik az oxigén a szükséges energiával, – akkor minden kapacitás az izomműködésre fordítódhat. Más megközelítésben elmondhatjuk, hogy az elektromos árammal pótoljuk azt az energiát, ami az ionok létrejöttéhez szükséges, nem a szervezetnek kell előállítani. Gyakorlatilag az oxigén segítségével juttatjuk el a sejtekhez azt a többlet energiát, amit a készülékkel létrehozunk. Ezzel minden egyes sejtünk egy plusz energiapotenciával fog rendelkezni.
Minél inkább kiélezett helyzetbe kerül egy sportoló – legyen az fizikai aktivitás vagy  az ezt kísérő idegi szabályozás – annál inkább érzékenyebb az ideális levegő összetételre. Arról nem is beszélve, hogy az állandó nagy terhelés csökkenti az immunrendszer erősségét, a sportolók fogékonyabbá válhatnak a különböző légúti fertőzésekre.

Mit lélegzünk be?
Az ideális az lenne, ha a levegő minden egyes köbcentiméterében 20 000 negatív oxigénion lenne. Ez a mennyiség azonban napjaink budapesti levegőjében mindössze 50 – 100 ion/cm3, vidéken 300 – 400 ion/cm3, nem rendszeresen szellőztetett zárt terekben 25 – 30 ion/cm3. A szervezetünk természetesen kompenzál – egy ideig. Ezután bekövetkeznek olyan idegi és fizikai alulműködések, melyekre az élsportolók kifejezetten érzékenyen reagálnak. És ezek a tünetek nem csak az edzéseken, hanem a regenerálódási folyamatokban is tetten érhetőek.

Hol található ózondús levegő?
Ezen csökkent működést észre sem veszik, hiszen azt gondolják, hogy ez a természetes.  Sajnos Magyarország olyan fekvésű, hogy hiányoznak azok a természeti adottságok, amelyek egy fokozott ózonképződéhez szükségesek, amely természetese módon fokozza a levegő negatív oxigénion szintjét. Ezek a természetes területek a magas hegységek, ill. a tengerpartok.

Kell az oxigénion!
Mindez nagymértékben javítható egy olyan levegő belélegzésével, ami sokszorosával rendelkezik a levegőben meglévő oxigénionok számának. Amellett, hogy nő a vér szaturációs szintje, egyben ez a megnövekedett oxigénszállítási készség egy minőségi, negatív töltéssel bőven ellátott oxigén szállítását valósít meg. A pozitív hatás pedig törvényszerűen bekövetkezik.

Melyek ezek a hatások?

A negatívan ionizált levegő pozitív hatása minden esetben bekövetkezik. Annál inkább érezhető ez a hatás, minél nagyobb volt a hiány következtében bekövetkezett változás a szervezetben. A hétköznapok során talán csak álmatlanság, idegesség, gyakori, indokolatlan fejfájás, haj, – köröm töredezettség, allergiára való hajlam, stb. valamelyike észlelhető.
Élsportolók esetében a fentebb felsoroltakon túl már nyílván a teljesítményszint lassú emelkedése a legfőbb probléma.
Azt tudjuk, hogy a sportolók szervezetének működése szinte tökéletes a rendszeres fizikai terhelés következtében. Ám a nem kellő ideig tartó regenerálódás már könnyen elvezethet egy-egy fertőző betegség kialakulásához, egy rettegett izomsérüléshez, egy kedvetlen, motiválatlan edzésmunkához. Sok esetben nem tudják még az orvosok sem a végleges megoldást a krónikus problémákra, így a nem pontos gyógyszeres beavatkozás sokszor tovább ront a helyzeten.

Dr. prof. Vincze János biofizikus a betegségeket úgy definiálta, mint az ionáramlás rendellenes működésének következtében fellépő állapotot. Így a negatív oxigénionok inhalációja nem pusztán megteremti gyógyítás optimális környezetét, de minden esetben támogatja a gyógyulási folyamatokat.
A oxigénion belélegzésének pozitív hatásai a problémákkal küzdő sportolók esetében gyorsan jelentkeznek. Nagyobb kedvel végzett edzések, javuló versenyeredmények, pozitívabb életszemlélet, derűsebb hétköznapok éppen úgy tapasztalhatók, mint a sportsérülések megritkulása. Nyugodtan elmondhatjuk, hogy tökéletesebbé válik az az élettani alap, amire az élsportoló építkezni tud. A módszer alkalmazásának különös jelentősége van azon sportágak esetében, ahol egy verseny során naponta többször kell leadni a maximális, vagy ehhez közeli teljesítményt. Az előfutamok, középfutamok, döntők rendszerében nagy jelentőséggel bírnak az oxigénionok abban, hogy a sportoló ismét mozgósítani tudja a maximális energiáját.

Oxigénion pozitív hatásai sportolókra:

  • Sérülések elkerülése
  • Izomzat regenerálása
  • Robbanékonyság fokozása
  • Megnövekedett terhelhetőség
  • Teljesítmény fokozása
  • Rehabilitáció
  • Immunrendszer erősödése
  • Mentális teljesítmény javulása
  •  Bevitt anyagot jobb hasznosulása a sejtekben

Ajánlott készülék: Dermio Care® Facial nettó 1 .720.000 Ft + áfa

Finanszírozási lehetőségekről érdeklődjön itt.

 Az eljárásról további információkat  itt olvashat.

OTTHONI HASZNÁLATRA JAVASOLJUK  IONO HOME KÉSZÜLÉKÜNKET.

null

Detox Body Styler

Narancsbőr kezelés, fogyás, kozmetika. – Kozmetikai szalonok, wellness központok innovatív eszköze az egészségért, az elégedettebb vendégért.

null

Iono Home

Az oxigénionok egészség megőrző szerepe egyedülálló a családok számára. Legyen az sokat tanuló diák, felnőtt, vagy idősebb családtagunk.

Egy nagyon kedves, 61 éves férfi vendégünk B. Szabó László úr, úgy került hozzánk, hogy fáradékonysága és migrénjei okán elment egy úgynevezett élő-vércsepp vizsgálatra, ahol fény derült arra, hogy súlyos oxigén hiánya van. Alacsony hemoglobin szintje, véralkotók arányának rendellenessége volt kimutatható a vérmintából.

Sajnos a klinikán nem tudtak neki gyógymódot ajánlani erre a problémára, ő maga járt utána az interneten keresztül, és jutott el hozzánk. Először elkezdett járni az oxigénterápiás kezelésünkre, majd megvásárolta magának otthonra a Demio-Care készüléket. Azóta eltelt egy év, napi 2-3 órát használta, és visszament egy kontroll vérvizsgálatra. A vizsgálatot végző szakemberek örömmel, meglepődve álltak a vérkép előtt, ahogy mi is.

Véreredménye 100%-os javulást mutatott, vérösszetétele normalizálódott. 15 kilót fogyott, megszűnt a fáradékonysága, migrénjei, nincsenek érrendszeri problémái, tökéletes egészségnek örvend. Ő a mi két lábon járó referenciánk. Eddig is láttuk a dermionológia hatékonyságát, de így, hogy a kész vizsgálati eredmények is minket igazolnak, sokkal hitelesebben tudjuk vendégeinket meggyőzni az eljárás sokrétű és jótékony hatásáról. .embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }

B. Szabó László

...Még alvás közben is stresszes. A lényeg számunkra az, hogy a vendégünknél egyedül az oxigén (dermio top head) alatt pihent a szervezete. (38 éves felső vezető beosztásban lévő egyedülálló hölgy.) Pontos naplót vezetett a vizsgálat ideje alatt és kimutatható volt, hogy egyedül ekkor pihen a szervezete! Amikor értékelték az eredményeit, a vizsgálatot végző kérdezett rá, hogy mi történt vele abban a 3 alkalommal, amikor kiugró volt az eredmény? Ekkor feküdt az oxigénbe!!!

Jávor Beáta