Tapasztalatok

Tapasztalatok

Egy nagyon kedves, 61 éves férfi vendégünk B. Szabó László úr, úgy került hozzánk, hogy fáradékonysága és migrénjei okán elment egy úgynevezett élő-vércsepp vizsgálatra, ahol fény derült arra, hogy súlyos oxigén hiánya van. Alacsony hemoglobin szintje, véralkotók arányának rendellenessége volt kimutatható a vérmintából.

Sajnos a klinikán nem tudtak neki gyógymódot ajánlani erre a problémára, ő maga járt utána az interneten keresztül, és jutott el hozzánk. Először elkezdett járni az oxigénterápiás kezelésünkre, majd megvásárolta magának otthonra a Demio-Care készüléket. Azóta eltelt egy év, napi 2-3 órát használta, és visszament egy kontroll vérvizsgálatra. A vizsgálatot végző szakemberek örömmel, meglepődve álltak a vérkép előtt, ahogy mi is.

Véreredménye 100%-os javulást mutatott, vérösszetétele normalizálódott. 15 kilót fogyott, megszűnt a fáradékonysága, migrénjei, nincsenek érrendszeri problémái, tökéletes egészségnek örvend. Ő a mi két lábon járó referenciánk. Eddig is láttuk a dermionológia hatékonyságát, de így, hogy a kész vizsgálati eredmények is minket igazolnak, sokkal hitelesebben tudjuk vendégeinket meggyőzni az eljárás sokrétű és jótékony hatásáról. .embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }

B. Szabó László

...Még alvás közben is stresszes. A lényeg számunkra az, hogy a vendégünknél egyedül az oxigén (dermio top head) alatt pihent a szervezete. (38 éves felső vezető beosztásban lévő egyedülálló hölgy.) Pontos naplót vezetett a vizsgálat ideje alatt és kimutatható volt, hogy egyedül ekkor pihen a szervezete! Amikor értékelték az eredményeit, a vizsgálatot végző kérdezett rá, hogy mi történt vele abban a 3 alkalommal, amikor kiugró volt az eredmény? Ekkor feküdt az oxigénbe!!!

Jávor Beáta

1952-ben születtem, Heti 3 alkalommal használtam a Dermiot. Egy év után 60% - ban vissza színeződött a hajam, 50%-ban javult a látásom, hallásom, a kötőszövet állapota. 8 éve szedtem már vérnyomáscsökkentőt, és ezt a kezelésnekköszönhetően 8 év után abbahagytam. Mindenkinek javasolok egy ilyen készüléket, akár bérelni is.

Benedek Márta

Sokkal jobban és hosszabb ideig tudok koncentrálni, lelkesebb is vagyok az edzés ideje alatt, mint előtte. Amikor csereként a pályára kerülök, rögtön át tudom venni a csapat ritmusát. A pozitív változást a hozzáállásomban a csapattársaimon kívül önmagam is érzékelem, minden könnyebben megy, mióta használom az ionterápiás készüléket.

Péter - egy kosaras

Kislányom születését követően én sem tudtam minden éjszaka nyugodtan pihenni. Mint sportolónak, a több órás edzések miatt ez nagyon fontos lenne. Az oxigénion-terápia sokat segített abban, hogy gyorsabban regenerálódjak. Javult a koncentárcióm, kipihentebbé váltam, így nagyobb lett a teherbírásom is.

Berki Krisztián - Olimpia, Világ és Európa bajnok Tornász

"A kedvenc szépészeti kezelésem a Dermio Care testkezelés. Szülés után vettem igénybe a 10 alkalmas "relaxálást". A kezelés pihentető, nyugtató, viszont utána maximális feltöltődést, energiát, erőt ad, amellett hogy a lábaim feszesebbek lettek. Bármikor bármennyit képes lennék igénybe venni ebből a kezelésből.

T. Renáta/Budapest

"Tavaly tavasszal, amikor megvásároltam a dermiocare készüléket, még nem tudtam igazán, hogy milyen fantasztikus készüléknek lettem a birtokosa. Először csak az arc kezeléseknél alkalmaztam, illetve kúra szerűen posztraumás vendégeimnél (akiknek tökéletes vérképük igazolta az eljárás hatékonyságát). A savtalantó testkezelések a tavaszi időszak kedvencévé váltak. Heti kétszer magam is befekszem a "búra alá" esténként , ha a vendégek elmentek, és kisimultan, kipihentem zárom a napot. Büszkén vállalom, hogy 45 évesen lehet drasztikus beavatkozások nélkül is ápoltan, és egészséges, szép bőrrel rendelkezni. A szelíd "gyógymódok" híve vagyok. Szerintem egy kozmetikus a személyes tapasztalataival és harmonikus megjelenésével tud a legjobb reklámja lenni szalonja szolgáltatásainak. I love High-care! Szeretettel és barátsággal!

G. Ágnes kozmetikus

"Tapasztalataim az oxigénterápiás kezelésről: Az első alkalommal állapotfelmérésen vettem részt, ahol a kozmetikus megállapította bőrtípusomat, részt vettem egy előkészítő kezelésen, illetve megbeszéltük a helyes arctisztítás, bőrápolás lépéseit. Kaptam két krémet, nevezetesen a HIGH CARE FC-L Gelt és a HIGH CARE VIVA arckrémet. A krémek használatánál azt vettem észre, hogy kezdetben a gélre érzékenyen reagált a bőröm, majd 3-4 nap elteltével megszoktam és kellemessé vált minden reggel és este a krémezés. Véleményem szerint ehhez az is hozzájárult, hogy már 20 éve ugyanazt a termékcsaládot használom arcápolóként. Pár nap elteltével azonban nagyon megszerettem a termékeket, kellemes állaguk, illatuk és hatékony hatásuk révén. Az oxigénion kezelés (Dermionológia) a kezelés végig nagyon kellemes volt számomra. Szinte azonnal érzékelhető pihentető, ellazító hatása, sőt mivel a mindennapjaimban is rendszeresen alkalmazok relaxációs technikákat, azt vettem észre a kezelés előrehaladtával, hogy egyre gyorsabban és mélyebben sikerül ellazulni. Mint tudjuk az élet egyik alapfeltétele az oxigén. Köztudottan számos jótékony élettani hatása ismert, melyeket én is élvezhettem a kezelés alatt. Légzésem lassúbbá és mélyebbé vált, jobb lett a közérzetem, sokkal energikusabbnak éreztem magam, sőt korábban elég gyakran megszédültem, ami ma már nem fordul elő. Az arcbőröm tisztább, élettel telibb lett. Számomra a legkedvezőbb tapasztalat, hogy a kezelés a szépségápolás mellett igen nagy hangsúlyt fektet az egészség és az élettani funkciók javítására, jobbítására. A kezelés során fantasztikusan éreztem magam! Köszönöm szépen!

Kulcsár Kata

A Miss Kortalan Anti Aging játék tapasztalataiból: "Ami a kúra lebonyolítását illeti: A kezeléshez az abszolút nyugalom és kényelem biztosításáról a High Care Center (Bp. Tutaj út) velem kapcsolatba került kozmetikusai maximálisan gondoskodtak. Csak elismeréssel tudok nyilatkozni igyekezetükről és szakmai felkészültségükről. Köszönet érte. A kezelésekkel kapcsolatosan eseti és a kúra eredményét bizonyító (összefoglaló) tapasztalataim vannak. Eseti tapasztalat: a kezelés igen jó relaxáló hatású (az esetek többségében elaludtam), az eseti kezelések végén az oxigénáramnak kitett bőrfelület energia-feltöltöttsége egyértelműen érezhető, vizuálisan észlelhető, a bőrfelület tapinthatóan is kisimul. A kezelések napján kihagytam a délutáni kávéivást, ennek ellenére igen jó volt a teljesítőképességem. (68 éves korom ellenére még aktív szellemi munkát végzek.) Összefoglaló tapasztalataim: A kúra végére finomabb ráncaim kisimultak, a mélyebb ráncok csekélyebbek lettek. Ami nálam a legszembetűnőbb: a korommal járó pigmentáció-hibák annyira halványodtak, hogy mellőzhetem az alapozók használatát. Továbbá azt is tapasztalom, hogy bizonyos utóhatása is van a 10 alkalmas kezelésnek: A bőröm struktúrája és a pigmentáció halványodása a kezelés befejezése után is javuló tendenciát mutat. Ismételten köszönöm, hogy részt vehettem a versenyben. További jó munkát, jó egészséget kívánok Mindannyiuknak!

Magdolna