Iono Home

Iono Home® Oxigénterápiás készülék

FIGYELEM!  INGYENES KIPRÓBÁLÁSI LEHETŐSÉG!
Budapesti referencia üzletünkben szakszerű tájékoztatást és ingyenes kipróbálási lehetőséget biztosítunk a készülék iránt érdeklődőknek. 

Cím: High Care Center – Referencia Szalon,  1133 Budapest, Tutaj u. 3-5.
Időpont egyeztetés szükséges! Telefon: +36 1 331 0149

Ára: 379.000.-Ft. (A készülék akciós vásárlási lehetőségéről aktuális információt webáruházunkban talál: www.highcareexkluziv.com, vagy érdeklődjön a +36 46 555 215-ös telefonszámon.)

Az oxigén ionok egészségmegőrző szerepe egyedülálló a családok számára. Legyen az sokat tanuló diák, felnőtt, aki el szeretné kerülni a fertőző betegségeket, nagyszülő, aki vitalitást merít belőle, vagy ágyhoz kötött beteg, aki gyorsabban szeretne meggyógyulni.

Ismert az a tény, hogy minél idősebb valaki, annál érzékenyebben reagál az oxigén ionok hiányára, annál kevésbé képes kompenzálni ezt a hiányt. Ezzel kapcsolatban elvégeztek egy ma már klasszikussá vált kísérletet: egy zárt szobába elektromosan semleges, tiszta levegőt vezettek be. A szobában tartózkodók közül leghamarabb a legidősebb ember ment ki, kb. 2 óra elteltével, a legtovább a 20 éves hölgy bírta. Ezzel is bizonyították, hogy hiába van jelen a levegő, ha nincs meg benne az oxigén negatív töltöttsége ionok formájában, akkor a szervezetünk nem tud vele tökéletesen működni. A negatív oxigénionok belélegzésével a szervezetünk megkapja azt, ami hiányzik neki: azt az energiát, mely a szervezet tökéletesebb működéséhez szükséges.
Az ionizációs folyamat révén a levegő orvosi tisztaságú lesz, mentesül a kórokozóktól, a beépített szűrő pedig kiszűri a mechanikai szennyeződéseket. Ezen kettős hatás már önmagában is hatalmas egészségmegőrző lehetőségeket rejt magában, nem beszélve a negatív ionok jótékony hatásairól.
Közismert, hogy a zárt terek levegője nem tartalmazza azt a szükséges ionmennyiséget, mely az egészség fenntartásához szükséges, pedig napjaink döntő hányadát ilyen zárt terekben töltjük.

A Iono Home® készülékkel pontosan ezt a levegőből hiányzó energiát pótoljuk, ezáltal hozzájuttatva egész szervezetünket az élettani folyamatok tökéletesebb működéséhez.

Mivel az összes sejtünk részesül ebben az energia többletben, így azok összehangolt működése is hatékonyabb lesz. Ezért van az, hogy gyakran olyan pozitív hatásokat is tapasztalunk az Iono Home® használata során, melyre nem is számítottunk.

Első pozitív élményként tapasztaljuk, hogy hosszabban, mélyebben alszunk, ezáltal kipihentebben ébredünk, jobban kezeljük a stresszes helyzeteket, pozitív gondolataink előtérbe kerülnek.

Egészségre gyakorolt, bizonyított hatások:

 • magas vérnyomás
 • vasomotor rhinitis (orrnyálkahártya duzzadás, orrfolyás)
 • szénanátha
 • asztma
 • bronchitis syndroma
 • tüdőtágulás
 • migrén
 • ekcéma
 • szájnyálkahártya gyulladás

Kis helyigényű, csendes készülék, minimális energia felhasználással. Szerviz igénye nincs.
Az Iono Home®  hátulján lévő levegőszűrő cseréje a szennyezettség függvényében.

Alkalmazása:

 • Általános felhasználás során heti 3 – 4 alkalommal, legalább 15 percet naponta. Túladagolása nem lehetséges, ezért a lehetőségekhez képest hosszabb idejű alkalmazása sem kizárt.
 • Intenzív felhasználást akkor javasolunk, ha pl. influenza járvány idején, naponta két alkalommal, az immunrendszer fokozott erősítésére a célunk. Ezt az intenzitást kövessük a különböző betegségek utáni lábadozás időszakban.
 • Ágyhoz kötött betegek esetén naponta egy alkalommal, 30 percig végezzük az inhalációt.