Rólunk

A WEYERGANS HIGH CARE AG egy közepes méretű innovatív vállat a Rajna nyugati oldalán. Profiljába tartozik a kutatás, fejlesztés, gyártás, mely elsősorban a kozmetikai és az orvosi területeken jelenik meg.

Kimagaslóan jelentős kutatási partnerei az Institute for Space Medicine, a Német Aerospace Társság, az Institute for Biomedical Engineering, az Aacheni Egyetem és a Max-Planck-Institute for Experimental Medicine in Göttingen.

Olyan követelményeket támaszt magával szemben, mint a magas műszaki és ergonómiai minőség, a fenntarthatóság és a bizonyítékokon alapuló eljárások kidolgozása. A Weyergans Ag. számos szabadalommal van jelen a világ több mint 40 országában.

A cég számos díjat kapott és rendelkezik az ISO / EN 9001: 2010 és az ISO / EN 13485 minősítéssel.

Az oxigén ionok előállítása és alkalmazása terén is megalkotta az egyedülálló módszerét, mely az egész test számára teszi hasznossá a negatív ionokat az intenzív ionizáció révén.

Magyarországon a High Care Cosmetics Kft. több mint 20 éve képviseli a céget, alkalmazva az összes Weyergans eljárást a szépségipar, az orvoslás és a sport területén.

A cég központja egy történelmi emlékmű Düren szélén, mely 1983 – ban épült újjá, ahol a vállaltnál közel 40 munkatárs dolgozik. Alapítója és vezérigazgatója az orvos szociológus dr. Rudolf Weyergans, pénzügyi igazgatója Dipl. Kfm. Burkhard Schumann, a felügyelőbizottság elnöke Dr. Eberhard Janssen.

null

Dermio Care Facial

Élsportolóink naponta szembesülnek a kevés oxigénion szervezetükre gyakorolt negatív hatásaival az edzéseik, versenyeik során, még ha erről nincs is tudomásuk.

null

Detox Body Styler

Az oxigén ionok egészségmegőrző szerepe egyedülálló a családok számára. Legyen az sokat tanuló diák, felnőtt, aki el szeretné kerülni a fertőző...

null

Iono Home

Narancsbőr kezelés, fogyás, arckozmetika. Kozmetikák, wellness központok innovatív eszköze az elégedettebb vendégért.