Rólunk

A High Care®Cosmetics Kft. 1992. óta kizárólagos magyarországi partnere a Weyergans High Care®Ag-nak. Cégünk kozmetikai termékek forgalmazásán túl kozmetikai és prevenciós kezelések végzéséhez szükséges készülékeket is forgalmaz. 20 éve működteti a High Care®Centerek és High Care®Stúdiók országos franchise hálózatát. A minőségi szolgáltatásokat végző üzletek az ország számos pontján megtalálhatók.

A németországi Weyergans High Care Cosmetics cégnek és a magyarországi High Care Cosmeticsnek fő profiljába tartozik a cellulit kezelés, az alakproblémák hatékony „orvoslása”. A 27 éves siker mögött kiváló szakemberek, profi, képzett „High Care”-kozmetikusok, cellulit-terapeuták állnak.

A másik erősségünk az anti aging kezelés, különböző bőrproblémák hatékony megoldása (akne, rozácea, érzékeny bőr, pigment foltok). Termékeink között mindent megtalál, ami a legjobb és legeredményesebb egyéni bőrápolást biztosítja: bőrfiatalító, ránctalanító és feszesítő arckozmetikumok, szérumok, hyaluronsavas krémek, ampullák, zsírégető gélek, narancsbőr elleni termékek, collagénos étrend-kiegészítők.

Mindkét cég holisztikus szemlélettel dolgozik, mélyen elkötelezettje az egészségorientált módszereknek, amelyet az egyedi gépparkban és egyedi, máshoz nem hasonlítható termékkoncepcióban is érvényesít.

Fedezze fel Ön is a High Care csodálatos világát.