Blog

2019-10-14

Oxigénnel az egészségért és a szépségért

Az ionoterápiát a család minden tagja használni tudja

Amikor a Columbia Egyetem tudósai azt kutatták, hogy a világ tehetősebb polgárai miért utaznak a téli hónapokban a napsütötte tengerpartra, megállapították, hogy az ottani levegő fokozza az endorfin hormon növekedését, amellyel egyenes arányban csökken a depresszió. Hatására a bőr feszesebb, a haj erősebb, a köröm fényesebb lesz, sőt még a testsúly is – koplalás nélkül – csökken. A titok nyitja a levegő rendkívül magas – 40-50 %-os – negatívan ionizált oxigéntartalmában rejlik.

Amit már sokan megtapasztaltunk: otthon fáradtnak érezi gát és kimerültnek, már csak egyetlen szabadnap a tengerparton vagy a hegyekben elegendő ahhoz, hogy Ön szó szerint „kivirágozzon”. Mindez egy apróságon múlik: ott a szervezet jobban el van látva nagy értékű oxigénnel. Az oxigén élet-és szépségelixír, egyben a sejteknek energiát szállít, amelyre szükségük van az anyagcsere-funkciók ellátásához – mint hogy egészen egyszerűen egy sztereo-berendezés is csak akkor működik, ha bedugjuk a konnektorba.

A szervezet válaszol

A probléma azonban az, hogy a legtöbb ember az egész napot zárt helyiségben tölti, és amikor kimennek az általuk felvehető oxigén-energia nagyon korlátozott. Az oxigénhiány következménye a szervezetre nem túl rózsás: egy ideig ugyan igyekszik kompenzálni az egészséges, tiszta levegő hiányát szervezetünk, később azonban már megérkeznek az első tünetek, a bőrsejtek lassabban osztódnak, a bőr elszürkül és gyorsabban rácosodik. Az anyagcsere lelassul, a depó zsírok nem égnek el, a salakanyagok összegyűlnek, az agy vérellátása nem kielégítő a koncentráció csökken … hogy csak néhányat említsünk.

Hogy milyen pozitívan reagál a szervezet ezzel szemben a megváltozott levegő szituációra a szabadság alatt, azt azonnal észrevehetjük, és még hetek múlva is látható, hogy a haj és a köröm az optimális oxigénkörülmények között egyszerűen gyorsabban nő.

Van egy lehetőség a pótlásra

Ami fontos, hogy oxigén és oxigén között különbség van. Nem ugyanaz. a döntő  a szervezet számára való felhasználhatósága, és ez a negatív töltésű ionok számától függ. A szél és víz játéka a levegőrétegek súrlódása mindez a levegőt energiával tölti fel, amelyet a szervezet azonnal képes felvenni a környezetszennyezés és az elektroszmog ezzel szemben „elrabolja” a levegőt – ezt az értékes energiát.

Az IONO HOME készülék a levegő oxigén-ionjait több milliószorosára növeli, negatív töltéssel látja el, – ionizálja. Ezáltal a belélegzett levegő oxigénje maximális mértékben rendelkezik azzal az energiával, amire a sejtjeinknek szükségük van, újra élővé válnak. Ugyanakkor – mialatt átáramlik a készüléken – a levegő egy olyan szűrőrendszeren halad keresztül, amely teljesen megszűri a technikai szennyeződésektől, baktériumoktól, gombáktól, pollenektől, így orvosilag teljesen steril levegőt tudunk belélegezni.

Tengerpart a nappaliban

Hétköznapjainkban is tengerparti levegőt varázsolhatunk otthonunkba a High Care Iono Home készülékével, amely azért egyedülálló, mert a gyenge energiaszintű, városi vagy elektromos szmoggal szennyezett levegőt megszűri és energetizálja, azaz negatív ionokkal tölti fel.

A körülbelül 25 cm nagyságú készülék alig fogyaszt áramot, mozgó alkatrészt nem tartalmaz, így a hosszú használhatósága garantált. Az egész család – gyermekektől a nagyszülőig – élvezheti a szennyeződésmentes, teljesen normális levegőt, ami kétségtelenül extra minőségű és éltető hatása azonnal érezhető.

Az Iono Home nemcsak a levegő O2-jét energetizálja, hanem a nitrogént is, amelynek döntő szerepe van a szervezetben a méregtelenítés során.

Feltűnő, meglepően gyors eredmények:

Az aktív oxigén erejét sikeresen alkalmazzák az orvostudomány számos területén, pl.

  • szív-és érrendszeri problémák esetén,
  • fiataloknál a stressz által kiváltott tünetek megszüntetésében,
  • az általános egészségi állapot javulásában.
  • Megakadályozhatja továbbá többek között a szív-és agyi infarktust,
  • A vérkeringési zavarok és az angina pectoris rohamok enyhíthetők, sőt, egyes esetekben gyógyíthatók is.
  • Hatására kitágulnak a véredények, így a vérellátás jelentősen javul a teljes test területén.
  • Az oxigénion-terápia egy igen jelentős segédeszköznek bizonyult a rák kezelésében, illetve az áttétek kialakulásának megakadályozásában.
  • Szabályozó hatást gyakorol az emberi szervezetre, erősíti az immunrendszert, a tápanyagok jobb elégetését szolgálja, így javítja a sejtfunkciókat.

Szakirodalom: Dr. Rudolf Weyergans – Paul Mohl: Oxigénterápiák