Blog

2019-12-01

OXIGÉNTERÁPIÁS KÉSZÜLÉK – Az egész család ajándéka

A karácsonyi ajándékok között is „ötcsillagos” ajándék a High Care® Iono Home oxigénterápiás készüléke.

Egyre egészségtudatosabbak vagyunk, tudjuk – különösen a kor előrehaladtával -, hogy semmi sem fontosabb az egészségünk megőrzésénél. Egy olyan készüléket ajánlunk karácsonyra, amely az egész család számára igen értékes lehet, legyen szó kisgyerekről, egyetemista gyermekünkről vagy éppen a nagyiról. A High Care IONO HOMEOxigénterápiás készüléke értékes energiával tölti fel szervezetünket, amely minden sejtünknek, szervünknek rendkívül fontos energia.

Hogyan is működik ez a folyamat?– Régóta kutatják az orvosok, hogy mi a legjobb „levegő” a szervezet számára. A témának rendkívül nagy szakirodalma van. Az orvostanhallgatók Irányi-Bozsóki professzorok kutatásairól tanulnak. Dr. Vincze János biofizikus pedig könyvet publikált a témában.

A legfontosabb megállapítás, hogy a semleges elektromos állapotú oxigént szervezetünk nem tudja felhasználni! A belélegzett levegőben pedig, ami többnyire rossz minőségű, nem áll rendelkezésünkre megfelelő mennyiségű negatívan ionizált oxigén.Az emberi szervezet egy ideig kompenzál, aztán jönne a jól ismert tünetek: fáradékonyak leszünk, alvászavarral küzdünk, rosszul tűrjük a stresszt, allergiás panaszok jelentkeznek, majd konkrét betegségek, betegség csoportok is megjelennek (légúti betegségek, keringési betegségek, bőrproblémák, lelki eredetű betegségek.

Az IONO HOME és az allergia

Aki már javában szenved az allergiától, azoknak a betegeknek a rendszeres ionizált oxigén belélegzés 50-60 %-ban csökkenti a kellemetlen tüneteket.

Az allergiás panaszokcsökkentéséhez naponta legalább 30-40 percet célszerű használni az IONO HOME készüléket. Mindennapos használatát építsük be életvitelünkbe. Reggel ébredezés közben, vagy este lefekvéskor, vagy kedvenc sorozatunk közben a TV előtt. (Az alvászavarokkal küzdőknek lefekvés előtt ajánljuk használatát.)

Mit tapasztalunk az IONO HOME használata közben?

A légző maszkot felhelyezve és az IONO HOME készüléket bekapcsolva rövid idő alatt egy nagyon jóleső érzés tölt el bennünket: ellazít, megnyugtat, relaxál.Alvásunk pihentetőbbé, nyugodtabbá válik. Az IONO HOME használatával kapcsolatban nincs ellenjavallat. Gyerekek is javasolta használata. (A légúti betegségekkel küzdő gyerekeknek, akik egész éjszaka köhögnek, nagyon jó az ionizált levegőt előállító Iono Home készülékhasználata, mert megszűnik a köhögési inger, így nyugodt lesz a kisgyermek éjszakája.)

Az IONO HOME maszkján keresztül tiszta, baktériumoktól, vírusoktól mentes levegőt lélegezhetünk be, – erről a készülék hátoldalán lévő iono-szűrő gondoskodik. A gépbe már megszűrt levegő áramlik, amelyet a készülék kétszeresen ionizál, negatív ionokkal dúsít. Így a belélegzésnél olyan minőségű, nagyon egészséges levegő jut szervezetünkbe, mint a tengerpartokon vagy az óceán mellett.

Mennyi ideig érdemes használni az IONO HOME készüléket?

A téli időszakban mindenképpen rendszeresen, ha a cél az immunerősítés. A különböző betegség csoportok ellet pedig a gyógyszeres orvosi kezelést kiegészítve jobb életminőséget eredményez, segíti a gyorsabb javulást, felépülést.

A téli időszakban a hosszú, napfény nélküli hónapokban egyre több embernek problémája arossz hangulat, levertség, motiválatlanság, alvás zavar, depresszió, szorongás.– Ez az eljárás, az ionizált oxigénáltal nagyon sokat javíthat hangulatunkon. Elégedettebbek, és mindenek előtt kipihentebbek leszünk az értékes „energia” belélegzésének eredményeként.

A karácsony a szeretetről, szeretteink megajándékozásáról szól, válasszunk olyan ajándékot, ami az egész család egészségét szolgálja.