Detox Body Styler

Narancsbőr kezelés, fogyás, arckozmetika. Kozmetikák, wellness központok innovatív eszköze az elégedettebb vendégért.

A vendégek bőrének ápolása során a kozmetikus először találkozik az oxigénionok hiányának káros hatásaival, hiszen a bőrben lévő energetikai folyamatok sínylik meg először ezt a hiányt. Nevezetesen a kollagén szintézis zavara vezet oda, hogy a bőr esztétikailag ápolásra szorul. Egy oxigénionos kezelés után önmagában is azonnal látható az arcbőr megfiatalodása, ám a különböző kozmetikai készítményekben lévő hatóanyagok  is sokkal jobban hasznosulnak egy Dermio Top Head®  kezelés során.

A kozmetikákban két területen is alkalmazható az oxigén ion terápia.

Egyrészt a Dermio Care Facial®  búrája alatt hármas hatás éri a vendéget.
Az orvosi tisztaságú ionizált levegő belélegzésével számos betegség megelőzhető,  – immunrendszer erősítő hatása révén – ugyanakkor az arc és dekoltázs bőrfelületén keresztül elnyelődő negatív ionok anti aging hatást és egy bőrfeszesítő, lúgosító hatást is kiváltanak.

Ezen együttes hatások minden alkalommal, gyorsan bekövetkeznek, fokozva ezzel a vendégek elégedettségét és a kozmetika sikerét. Mind önálló, mind kiegészítő kezelésként is alkalmazható.

Másrészt a Detox Body Styler® készülék alkalmazásával az egész testfelület részesül egy un. ionfürdőben, ahol a bőrön keresztül elnyelődő negatív ionok felszabadítják a bőr alatt felhalmozódott salakanyagokat.

Ennek következtében beindul egy intenzív savbontó, lúgosító folyamat, mely révén az elsavasodott bőr új életre kel. Ezen eljárásnak fontos szerepe van a kötőszövet feszesítésében is, így a narancsbőr és a fogyás nélkülözhetetlen eszközévé válik.

Hogyan hat a vendégekre?
A kötőszövet különösen alkalmas arra a feladatra, hogy a szervezet elraktározza azokat a savakat, amelyektől nem tud már megszabadulni, hiszen a természetes savszelepek szerepe napjainkban sajnos nagymértékben lecsökkent.

Ezért a bőr alatti réteg elsavasodik, – lecsökken a pH értéke – ami a kollagén szintézist károsan befolyásolja. Ennek látható eredménye a laza kötőszövet, majd a narancsbőr, a pókháló erek.

A kezelés során egy speciális gél segítségével a bőr mély rétegeibe is lejutva elnyelődnek a negatív oxigénionok, ahol találkozva a savak pozitív ionjaival, semlegesítik azokat.

A kötőszövet számára káros savakat közvetlenül ott semmisítjük meg, ahol felhalmozódtak. Ezáltal ez a módszer a kötőszövet feszesítésének leghatékonyabb és legtermészetesebb formája.

Ajánlott készülékek:

Arckezelésekre: Dermio Care® Facial nettó 1 720 000 Ft + áfa
Cellulit kezelésekre, méregtelenítésre, fogyáshoz: Detox Body Styler nettó 1 520 000 Ft + áfa

Finanszírozási lehetőségekről érdeklődjön itt.

[interactive_banner_2 banner_title=”Dermio Care Facial” banner_desc=”Élsportolóink naponta szembesülnek a kevés oxigénion szervezetükre gyakorolt negatív hatásaival az edzéseik, versenyeik során, még ha erről nincs is tudomásuk.” heading_tag=”h1″ banner_image=”id^81|url^http://oxigenion.hu/wp-content/uploads/2016/03/sport.jpg|caption^null|alt^null|title^sport|description^null” banner_link=”url:http%3A%2F%2Foxigenion.hu%2Fdermio-care-facial%2F||” banner_style=”style13″ banner_color_bg=”#000000″ image_opacity=”1″ image_opacity_on_hover=”0.3″ banner_title_style=”font-weight:bold;” banner_title_font_size=”desktop:25px;”][interactive_banner_2 banner_title=”Iono Home” banner_desc=”Az oxigénionok egészség megőrző szerepe egyedülálló a családok számára. Legyen az sokat tanuló diák, felnőtt, vagy idősebb családtagunk.” heading_tag=”h1″ banner_image=”id^500|url^https://oxigenion.hu/wp-content/uploads/2018/02/oxigenion_oldalra.png|caption^null|alt^null|title^oxigenion_oldalra|description^null” banner_link=”url:http%3A%2F%2Foxigenion.hu%2Fiono-home%2F||” banner_style=”style13″ banner_color_title=”#bcbcbc” banner_color_bg=”#000000″ image_opacity=”1″ image_opacity_on_hover=”0.3″ banner_title_style=”font-weight:bold;” banner_title_font_size=”desktop:25px;”]

RÓLUNK ÍRTÁK

Egy nagyon kedves, 61 éves férfi vendégünk B. Szabó László úr, úgy került hozzánk, hogy fáradékonysága és migrénjei okán elment egy úgynevezett élő-vércsepp vizsgálatra, ahol fény derült arra, hogy súlyos oxigén hiánya van. Alacsony hemoglobin szintje, véralkotók arányának rendellenessége volt kimutatható a vérmintából.

Sajnos a klinikán nem tudtak neki gyógymódot ajánlani erre a problémára, ő maga járt utána az interneten keresztül, és jutott el hozzánk. Először elkezdett járni az oxigénterápiás kezelésünkre, majd megvásárolta magának otthonra a Demio-Care készüléket. Azóta eltelt egy év, napi 2-3 órát használta, és visszament egy kontroll vérvizsgálatra. A vizsgálatot végző szakemberek örömmel, meglepődve álltak a vérkép előtt, ahogy mi is.

Véreredménye 100%-os javulást mutatott, vérösszetétele normalizálódott. 15 kilót fogyott, megszűnt a fáradékonysága, migrénjei, nincsenek érrendszeri problémái, tökéletes egészségnek örvend. Ő a mi két lábon járó referenciánk. Eddig is láttuk a dermionológia hatékonyságát, de így, hogy a kész vizsgálati eredmények is minket igazolnak, sokkal hitelesebben tudjuk vendégeinket meggyőzni az eljárás sokrétű és jótékony hatásáról. .embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }

B. Szabó László

...Még alvás közben is stresszes. A lényeg számunkra az, hogy a vendégünknél egyedül az oxigén (dermio top head) alatt pihent a szervezete. (38 éves felső vezető beosztásban lévő egyedülálló hölgy.) Pontos naplót vezetett a vizsgálat ideje alatt és kimutatható volt, hogy egyedül ekkor pihen a szervezete! Amikor értékelték az eredményeit, a vizsgálatot végző kérdezett rá, hogy mi történt vele abban a 3 alkalommal, amikor kiugró volt az eredmény? Ekkor feküdt az oxigénbe!!!

Jávor Beáta

AJÁNLOTT KOZMETIKÁK

Az alábbi kozmetikák közül választva Ön is meggyőződhet az oxigénionok áldásos hatásáról.