Detox Body Styler

Narancsbőr kezelés, fogyás, arckozmetika. Kozmetikák, wellness központok innovatív eszköze az elégedettebb vendégért.

A vendégek bőrének ápolása során a kozmetikus először találkozik az oxigénionok hiányának káros hatásaival, hiszen a bőrben lévő energetikai folyamatok sínylik meg először ezt a hiányt. Nevezetesen a kollagén szintézis zavara vezet oda, hogy a bőr esztétikailag ápolásra szorul. Egy oxigénionos kezelés után önmagában is azonnal látható az arcbőr megfiatalodása, ám a különböző kozmetikai készítményekben lévő hatóanyagok  is sokkal jobban hasznosulnak egy Dermio Top Head®  kezelés során.

A kozmetikákban két területen is alkalmazható az oxigén ion terápia.

Egyrészt a Dermio Care Facial®  búrája alatt hármas hatás éri a vendéget.
Az orvosi tisztaságú ionizált levegő belélegzésével számos betegség megelőzhető,  – immunrendszer erősítő hatása révén – ugyanakkor az arc és dekoltázs bőrfelületén keresztül elnyelődő negatív ionok anti aging hatást és egy bőrfeszesítő, lúgosító hatást is kiváltanak.

Ezen együttes hatások minden alkalommal, gyorsan bekövetkeznek, fokozva ezzel a vendégek elégedettségét és a kozmetika sikerét. Mind önálló, mind kiegészítő kezelésként is alkalmazható.

Másrészt a Detox Body Styler® készülék alkalmazásával az egész testfelület részesül egy un. ionfürdőben, ahol a bőrön keresztül elnyelődő negatív ionok felszabadítják a bőr alatt felhalmozódott salakanyagokat.

Ennek következtében beindul egy intenzív savbontó, lúgosító folyamat, mely révén az elsavasodott bőr új életre kel. Ezen eljárásnak fontos szerepe van a kötőszövet feszesítésében is, így a narancsbőr és a fogyás nélkülözhetetlen eszközévé válik.

Hogyan hat a vendégekre?
A kötőszövet különösen alkalmas arra a feladatra, hogy a szervezet elraktározza azokat a savakat, amelyektől nem tud már megszabadulni, hiszen a természetes savszelepek szerepe napjainkban sajnos nagymértékben lecsökkent.

Ezért a bőr alatti réteg elsavasodik, – lecsökken a pH értéke – ami a kollagén szintézist károsan befolyásolja. Ennek látható eredménye a laza kötőszövet, majd a narancsbőr, a pókháló erek.

A kezelés során egy speciális gél segítségével a bőr mély rétegeibe is lejutva elnyelődnek a negatív oxigénionok, ahol találkozva a savak pozitív ionjaival, semlegesítik azokat.

A kötőszövet számára káros savakat közvetlenül ott semmisítjük meg, ahol felhalmozódtak. Ezáltal ez a módszer a kötőszövet feszesítésének leghatékonyabb és legtermészetesebb formája.

Ajánlott készülékek:

Arckezelésekre: Dermio Care® Facial nettó 1 720 000 Ft + áfa
Cellulit kezelésekre, méregtelenítésre, fogyáshoz: Detox Body Styler nettó 1 520 000 Ft + áfa

Finanszírozási lehetőségekről érdeklődjön itt.

null

Dermio Care Facial

Élsportolóink naponta szembesülnek a kevés oxigénion szervezetükre gyakorolt negatív hatásaival az edzéseik, versenyeik során, még ha erről nincs is tudomásuk.

null

Iono Home

Az oxigénionok egészség megőrző szerepe egyedülálló a családok számára. Legyen az sokat tanuló diák, felnőtt, vagy idősebb családtagunk.

RÓLUNK ÍRTÁK

Egy nagyon kedves, 61 éves férfi vendégünk B. Szabó László úr, úgy került hozzánk, hogy fáradékonysága és migrénjei okán elment egy úgynevezett élő-vércsepp vizsgálatra, ahol fény derült arra, hogy súlyos oxigén hiánya van. Alacsony hemoglobin szintje, véralkotók arányának rendellenessége volt kimutatható a vérmintából.

Sajnos a klinikán nem tudtak neki gyógymódot ajánlani erre a problémára, ő maga járt utána az interneten keresztül, és jutott el hozzánk. Először elkezdett járni az oxigénterápiás kezelésünkre, majd megvásárolta magának otthonra a Demio-Care készüléket. Azóta eltelt egy év, napi 2-3 órát használta, és visszament egy kontroll vérvizsgálatra. A vizsgálatot végző szakemberek örömmel, meglepődve álltak a vérkép előtt, ahogy mi is.

Véreredménye 100%-os javulást mutatott, vérösszetétele normalizálódott. 15 kilót fogyott, megszűnt a fáradékonysága, migrénjei, nincsenek érrendszeri problémái, tökéletes egészségnek örvend. Ő a mi két lábon járó referenciánk. Eddig is láttuk a dermionológia hatékonyságát, de így, hogy a kész vizsgálati eredmények is minket igazolnak, sokkal hitelesebben tudjuk vendégeinket meggyőzni az eljárás sokrétű és jótékony hatásáról. .embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }

B. Szabó László

...Még alvás közben is stresszes. A lényeg számunkra az, hogy a vendégünknél egyedül az oxigén (dermio top head) alatt pihent a szervezete. (38 éves felső vezető beosztásban lévő egyedülálló hölgy.) Pontos naplót vezetett a vizsgálat ideje alatt és kimutatható volt, hogy egyedül ekkor pihen a szervezete! Amikor értékelték az eredményeit, a vizsgálatot végző kérdezett rá, hogy mi történt vele abban a 3 alkalommal, amikor kiugró volt az eredmény? Ekkor feküdt az oxigénbe!!!

Jávor Beáta

AJÁNLOTT KOZMETIKÁK

Az alábbi kozmetikák közül választva Ön is meggyőződhet az oxigénionok áldásos hatásáról.